Turvallisuudesta

Liikkujan turvallisuus on meille tärkeää. Lue tästä kuinka osallistut tunneillemme turvallisesti.


Vakuutus

Olemme vakuuttaneet kaikki alle 19-vuotiaat jäsenemme. Sen sijaan aikuisliikkujan jäsenmaksuun vakuutusta ei sisälly. Voit ostaa Jumppaturvavakuutuksen erikseen yhden toimintakauden ajaksi hintaan 4 euroa. Kysele lisää ryhmäsi ohjaajalta. Ennen kaikkea tarkista oman mahdollisen vapaa-ajan vakuutuksesi ehdot! Joissakin tapauksissa vapaa-ajan vakuutus ei korvaa ohjatussa ryhmässä tapahtuneita vahinkoja.


Arvoesineiden säilytys

Arvoesineet eivät ole turvassa pukuhuoneissa. Älä siis jätä niitä sinne!


Valitse sopivat jalkineet

Ota tunnille jalkineet, jossa jaloillasi on hyvä olla ja joiden pohja pitää. Tanssipainotteiselle tunnille käy kevyempirakenteinen kenkä, jolla voi myös pyörähdellä.


Kuuntele oloasi tunnilla

Harjoittele aina omaa oloasi kuunnellen, ohjaajan antama hyvällä tekniikalla tehty kevyempi vaihtoehto voi olla hyvinvointisi kannalta parempi ratkaisu. Joskus vähemmän on enemmän myös kuntoliikunnnan yhteydessä!  Kerro myös heti, jos voit huonosti, jollei ohjaaja heti huomaa tilannetta.


Älä harjoittele sairaana

Muista myös, että sairaana harjoittelu ei ole järkevää. Flunssat kannattaa parannella kunnolla, aikaa tarvitset sitä enemmän, mitä rankemmasta harjoittelusta on kysymys. Erityisesti nyt koronaviruksen ollessa aktiivisena, vähääkään sairaana ei ole syytä tulla tunneille eikä tietysti harjoitella muutenkaan.


Apu on tarvittaessa lähellä

Ohjaajamme ovat ensiaputaitoisia tavallisten liikunnan yhteydessä esiintyvien tapaturmien ja sairauskohtausten suhteen. Voit osallistua tunneillemme turvallisin mielin.


Iloa, energiaa ja läsnäoloa harjoitteluusi!


 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s