Charlotat

Charlotat on keväällä 2013 käyttöön otettu nimi aikuisten naisten ryhmälle, joka harjoitteli tiivisti osallistuakseen SunLahti-voimistelutapahtumaan kesäkuun alussa. Naiset halusivat ryhmän nimeksi Charlotat, koska se esikuvansa Daniel Europaeuksen sisaren Charlotan mukaan tahtoo olla edistyksellinen, itsenäinen ja samalla myös muista huolehtimaan kykenevä naisjoukko. Liikkkuminen on näille naisille terveyden ja ilon lähde. Erityisesti musiikkia ja yhdessä tekemistä he pitävät isona lisänä  voimistelun terveysvaikutuksiin. Kun ajatukset on hieman haasteellisessa tekemisessä, mieli lepää. Ahertamisella on usein myös konkreettinen tavoite, tapahtumiin osallistuminen tai esiintyminen, mikä antaa harjoittelulle ryhtiä. Näillä eväillä Charlotat – upeat naiset vihreällä nurmella Lahden stadionilla- kokivat unohtumattomia elämyksiä  ja samalla ottivat tulevaisuuden haasteita. World Gymnaestrada on Helsingissä vuonna 2015 ja sinne ryhmä tietysti osallistui. Savitaipalelaiset naiset ja miehet toimivat Gymnaestradan aikana myös monenlaisissa vapaaehtoitehtävissä, joiden kautta sai uudenlaisen, mielenkiintoisen näkökulman voimistelun maailmaan. Nyt kesällä 2018 osallistuimme Turun Suomi Gymnaestradaan ja ”Elämän voimalla” mennään myös World Gymnaestrada 2019- tapahtumaan Itävallan  Dornbirniin ensi vuoden heinäkuussa.

 

Jos sinua yhtään kiinnostaa tämäntyyppinen liikkuminen/vapaaehtoistyö, tule ennakkoluulottomasti mukaan! Esiintymispakkoa ei ole, mutta me harjoittelemme myös esitysohjelmia, joissa löytyy sopivia rooleja jokaiselle. Ryhmä harjoittelee tiistaisin klo 18.45 – 19.30  Kirkonkylän koulun ( Kantri hotel ) salissa ja tunnin nimike on Gymnaestrada. Tervetuloa mukaan (vaikka et olisikaan lähdössä World Gynmaestrada-tapahtumaan Itävaltaan heinäkuussa 2019! Jokaisessa meissä asuu pieni tanssija 🙂 !

Kesällä 2017 muutama Charlotta-ryhmän nainen koki ikimuistoisia hetkia Berliinissä, kun Riikka Virkajärvi-Johnsonin Valkea  lintu teki jäähyväislentonsa ja laskeutui kauniimmin kuin koskaan Berliinin stadionin nurmelle. Myös Angela Merkel oli katsomassa kyseistä juhlanaytöstä.

Turussa kesäkuussa 2018 vietimme hienon viikonlopun ja esiinnyimme ”Elämän voima”-ohjelmassa yli tuhannen muun naisen kanssa.

Nyt Charlotat – kelpaa sinne ”tanelitkin” mukaan- suuntaavat kohti Itävallan Dornbirniä heinäkuussa 2019. Lähde mukaan kokemaan jotain kokonaan erilaista!

IMG_2870

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s