Ilmoittautuminen

OHJEET ILMOITTAUTUMISEEN:

Ilmoittaudu jäseneksi netissä

KÄYTTÄJÄKSI REKISTERÖITYMINEN

Rekisteröityminen tehdään täyttämällä Hoikan nettilomake, johon kirjataan henkilötiedot (mm. nimi, osoite, syntymäaika, puhelinnumero ja sähköposti). Alaikäisten kohdalla Hoika pyytää myös lapsen huoltajaa rekisteröitymään. Rekisteröityminen pyydetään laskutuksen vuoksi. Alaikäisen osallistumisesta ja laskuista huoltaja on aina vastuussa. 

Rekisteröidy Hoikan osoitteessa: https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx?sid=89

Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, näet ruudulla oman käyttäjätunnuksesi sekä salasanan (talleta salasanat seuraavien kausien ilmoittautumisia varten, joiden avulla voit kirjautua sähköiseen ilmoittautumispalveluun jatkossa sujuvasti). Ohjelma lähettää  tiedon antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Myös lasku tulee antamaasi sähköpostiosoitteeseen. 

ILMOITTAUTUMINEN

  • Kirjaudu Hoikaan saamillasi tunnuksilla
  • Valitse ilmoittautuminen
  • Valitse itsellesi sopiva ryhmä, mihin haluat ilmoittautua (1 ryhmä viikossa tai 2 ryhmää viikossa) HUOM! Jumpparyhmiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Käyt siellä missä itse haluat. Ryhmissä on aina tilaa! 
  • Valitse oletko aikuinen vai alle 19-vuotias – paina ”ok”
  • Kun ryhmä on valittu, paina ”ilmoita”
  • Kun olet ilmoittautunut, järjestelmä luo sinulle laskun, jonka saat sähköpostiisi valitsemalla ”hyväksy”
  • Maksa lasku omassa verkkopankissasi
  • HUOM! Ilmoittautumisesta tulee sähköposti sinulle heti (tarkista roskaposti yms.). Jollet saa sähköpostia, katsothan Hoikasta ”omat tiedot” ja ”osallistumiset” kohdasta, että ilmoittautuminen on aktivoitunut. Jos et löydä tältä sivulta ilmoittautumistasi, on ilmoittautumisessa mennyt jokin pieleen. Ota näissä tapauksissa yhteyttä:
    • Verna Pulkka puh. 0505426755 tai verna.pulkka@gmail.com

Hinnat ja muuta tietoa jäsenyydestä löydät täältä.


Ilmoittautuminen, jos maksat kauden toimintamaksun E-passilla tai Smartum-seteleillä

Kun ilmoittaudut kaudelle 2022-2023, niin valitset ryhmistä kannattajajäsenyyden. Näin saat maksetuksi seuran jäsenmaksun. E-passin verkko-ohjelmaan syöttämälläsi nettitunnuksella tai liikuntaseteleillä voit maksaa kauden toimintamaksun. Seuran E-passin nettitunnukset saat ryhmäsi ohjaajalta.


Ilmoittaudu ilman nettiä

Jos sinulla ei ole tietokonetta tai muuta mahdollisuutta ilmoittautua Jäsenrekisteri Hoikassa jumpparyhmiimme ja jäseneksi, voit ilmoittautua ryhmään saapuessasi. Saat maksukuitin mukaasi.