Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu ryhmään netissä

Jotta pääset ilmoittautumaan, rekisteröidy ensin seuran jäseneksi osoitteessa
https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx?sid=89

Rekisteröityminen tehdään täyttämällä nettilomake, johon kirjataan henkilötiedot ( mm. nimi, osoite, syntymäaika, puhelinnumero ja sähköposti).

Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen oman käyttäjätunnuksesi sekä salasanan. Lasku tulee antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Ilmoittaudu kesäkaudelle  käyttäen kaudelle 2019-2020 saamiasi tunnuksia.

Talleta salasanat seuraavien kausien ilmoittautumisia varten. Näiden avulla voit kirjautua sähköiseen ilmoittautumispalveluun sujuvasti.


Ilmoittautuminen, jos maksat kauden toimintamaksun e-passilla tai smartumseteleillä.

Kun ilmoittaudut kaudelle kesäkaudelle 2020, niin valitset ryhmistä kannattajajäsenyyden. Näin saat maksetuksi seuran jäsenmaksun. Epassin verkko-ohjelmaan syöttämälläsi nettitunnuksella tai liikuntaseteleillä voit maksaa kauden toimintamaksun. Seuran Epassin nettitunnuksen saat ryhmäsi ohjaajalta.


Ilmoittaudu ilman nettiä

Jos sinulla ei ole tietokonetta tai muuta mahdollisuutta ilmoittautua Jäsenrekisteri Hoikassa jumpparyhmiimme ja jäseneksi, voit ilmoittautua ryhmään saapuessasi. Saat maksukuitin mukaasi.


Alle 19-vuotiaiden ilmoittautuminen

Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitetaan huoltajan nimi ja puhelinnumero ja sähköposriosoite. Lasku tulee huoltajan sähköpostiin.