Ohjaajat

 

Seuramme ohjaajat ovat koulutettuja tehtäväänsä. Tässä ohjaaesittelyt ja heidän sähköpostiosoitteesa:


Ville Kilkkinen

Liikintamaan ohjaana mottoni on: Iloista mieltä ja yhdessäoloa leikkien ja liikkuen.

Sähköposti: vkilkkinen@gmail.com


Milla Huhtanen

Liikuntamaassa kävijöille toivoisin iloa liikunnasta- itse puolestani saan liikuttamisen iloa.

Sähköposti: milla.huhtanen@gmail.com

 


Johanna Vasara

Liikkuminen on aina ollut minulle intohimo. Oli liikuntalaji mikä hyvänsä, pyrin suoriutumaan aina mahdollisimman hyvin. Oman esimerkkkini toivon kannustavan ohjattaviani haastamaan itsensä aina parempiin suorituksiin. Kuntosaliharjoittelu pysyy mielekkäänä, kun ohjemia vaihdellaan ja tuodaan mukaan harjoitteluun uusia ja yllättäviä juttuja.

Pysykää valppaana, sillä ”yllätyskyykky” sattaa tulla milloin vain!

Sähköposti: johanna.vasara@pp.inet.fi


Mari Korhonen

Olen liikkunut Savitaipaleen Naisvoimistelijoiden/Savitaipaleen Liikuntaseuran ryhmissä jo yli 10 vuotta ja tuurannut Arjaa kuntopumpissa jo muutamia kertoja aiemminkin. Kun miesten kuntopumppiryhmää laitettiin alulle muutama vuosi sitten, sain sen ohjattavakseni. Minulle liikkumisessa on tarkeintä kunnnon kohottamisen lisäksi hyvän mielen saaminen.

Motto: urheilemasta en koskaan tule kiukkuisena takaisin!

Sähköposti: mari.korhonen@savitaipale.fi


Kirsi Sinkko

Ohjaan core-tuntia maanantaisin sekä vuorokuukausin myös tehotreeni-tuntia. Olen toiminut Savitaipaleen Liikuntaseuran ohjaajana kymmenkunta vuotta; ohjannut kunttopumppia, sporttibiciä, tanssillista voimistelua ja viimeemmäksi Core-tuntia.

Pyrin tunneillani välittämään sinulle energiaa tekemiseesi, haastamaan sinua kehosi muokkauksessa sekä saamaan sinut nauttimaan liikunnan riemusta: syke nousee, hiki alkaa valua ja kun tuntuu, ettei enää jaksa, tehdään vielä vähän. Tämä nostattaa kuntoa, kasvattaa lihaksia ja ennen kaikkea saa endorfiinit liikkeelle. Hyvä musiikki vie mennessään ja antaa potkua. Tunnin rankkuustasoa voit säädellä tekemällä kevyemmin.

Tule mukaan haastamaan ja kehittämään itseäsi, nauttimaan ja unohtamaan arki!

Sähköposti: kirsi.sinkko@savitaipale.fi


Arja Pylkkö

Ohjaajaurani alku sijoittuu 60-luvun puoliväliin – kokemusta on siis kertynyt lähes 50 vuotta. Ryhmäkirjoon on mahtunut satujumppaa, äiti-lapsi-jumppaa (nyk. perheliikunta), lasten ja nuorten ryhmiä, tanssillista voimistelua, aerobicia sen alkuajoita saakka. Tällä hetkellä vakiotunteihini kuuluu seuramme ”kestosuosikki” venytysjumppa,  Lavis® sekä Seasonal Yoga. Lisäksi koordinoin  Itävällan Dornbirnissä ensi heinäkuussa järjestettävän World Gymnaestrada 2019 -ohjelmien harjoittelua.

Liikkujan kaikinpuolinen hyvä olo tunneillani on tärkeintä. Pidän kunnia-asianani sitä, että tuntini pitää yhtä sivuillamme olevan tuntikuvauksen kanssa. Vaikka mennään välillä ”sata lasissa”, tehdään se hyvällä tekniikalla, turvallisesti ja omaa kehoa kuunnellen ja aina pilke silmäkulmassa. Johtoajatukseni on ” Liikunnasta kokonaisvaltaista hyvää oloa. Joogatunneilla erityisesti todellinen läsnäolo on oleellisin asia.

Sähköposti: arja.pylkko@gmail.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s