Aikuiset

Tervetuloa turvalliselle, eettisesti opastetulle voimistelun ja liikunnan polulle! Savitaipaleen Liikuntaseuran polulle.

Savitaipaleen Liikuntaseura, ent. Savitaiapleen Naisvoimistelijat on aikuisliikunnan harrasteseura, jossa kilpailutoimintaa ei ole. Sinulla on kuitenkin seurassamme mahdollisuus päästä harrastetasolla mukaan kansallisiin ja kansainvälisiin voimistelutapahtumiin näkemään ja kokemaan voimistelun koko kirjo ja huima yhteisöllisyys. Tai sitten parannat hyvinvointiasi monipuolisesti valituilla tunneillemme. Ehkä sinussa syttyy jopa intohimo liikunnalliseen elämäntapaan!  Meillä on posittivista asennetta ja tekemisen meininki.

 Voit valita tuntitarjonnastamme yhden tai useamman ryhmän, jossa voimisteluliikunnan avulla turvallisesti edistät fyysistä kuntoasi, kohotat mielialaasi ja tapaat muita samanhenkisiä ihmisiä. Olemme pyrkineet sijoittamaan erityyppiset tuntimme viikko-ohjelmaan siten, että valitsemalla sopivan/sopivat ryhmät, voit hoitaa lihaskuntoon ja liikehallintaan liittyvän liikkumisen terveysliikuntasuositusten mukaisesti. Ohjaajamme ovat valmiita antamaan myös liikuntaneuvontaa.

Jos haluat että kuntosi paranee kaikilla fyysisen kunnon osa-alueilla, tarvitset voimistelun lisäksi kerran tai kaksi viikkossa toteutuvaa yhtäjaksoista aerobista liikuntaa: kävelyä, juoksua, porrastreeniä, pyöräilyä, hiihtoa, rullaluistelua, retkiluistelua, uintia yms. Kysele lisää ohjaajiltamme! Katso aikuisten tunnit viikko-ohjelmasta.

Lisää terveyttä edistävästä liikunnasta voit lukea UKK-instituutin suvuilta: www.ukk-instituutti.fi.

Liikunnan lisäksi pyrimme sinulle hienoja kokemuksia ja elämyksiä, voimaannuttavaa yhteisölisyyttä: kulttuurimatkoja, retkiä jne. Halutessasi pääset myös esiintymään. Aikuisliikunnan Tähtiseurassa on mukavaa ja turvallista liikkua!


 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s