Aikuiset

Tervetuloa turvalliselle, eettisesti opastetulle voimistelun ja liikunnan polulle!  

Savitaipaleen Liikuntaseura, ent. Savitaipaleen Naisvoimistelijat on aikuisliikunnan harrasteseura, jossa kilpailutoimintaa ei ole. Sinulla on kuitenkin seurassamme mahdollisuus päästä harrastetasolla mukaan kansallisiin ja kansainvälisiin voimistelutapahtumiin näkemään ja kokemaan voimistelun koko kirjo ja huima yhteisöllisyys. Tai sitten parannat hyvinvointiasi monipuolisesti  tunneillemme. Ehkä sinussa syttyy jopa intohimo liikunnalliseen elämäntapaan!  Meillä on positiivista asennetta, avoimuutta ja tekemisen meininkiä. Tuntimme soveltuvat myös erityisryhmiin kuuluville osallistujille.

Sinä itse päätät, miten kuormitat itseäsi fyysisesti tai miten tavoitteellisesti liikkumiseesi suhtaudut, vaikka kannustammekin sinua löytämään uusia lähestymistapaoja hyvinvointisi (fyysinen, psyykkinen, sosiaalinen) edistämiseen.

Olemme sitoutuneet Urheillaan ihmisiksi-urheiluyhteisön vastuullisuusohjelmaan 2020-2024

 Voit valita tuntitarjonnastamme yhden tai useamman ryhmän, jossa voimisteluliikunnan avulla turvallisesti edistät fyysistä kuntoasi, kohotat mielialaasi ja tapaat muita samanhenkisiä ihmisiä. Olemme pyrkineet sijoittamaan erityyppiset tuntimme viikko-ohjelmaan siten, että valitsemalla sopivan/sopivat ryhmät, voit hoitaa lihaskuntoon ja liikehallintaan liittyvän liikkumisen terveysliikuntasuositusten mukaisesti. Ohjaajamme ovat valmiita antamaan myös liikuntaneuvontaa.

Jos haluat, että kuntosi paranee kaikilla fyysisen kunnon osa-alueilla, tarvitset voimistelun lisäksi kerran tai kaksi viikossa toteutuvaa yhtäjaksoista aerobista liikuntaa: kävelyä, juoksua, porrastreeniä, pyöräilyä, hiihtoa, rullaluistelua, retkiluistelua, uintia yms. Kysele lisää ohjaajiltamme! Katso aikuisten tunnit viikko-ohjelmasta.

Lisää terveyttä edistävästä liikunnasta voit lukea UKK-instituutin suvuilta: www.ukk-instituutti.fi.

Liikunnan lisäksi pyrimme tarjoamaan sinulle hienoja kokemuksia ja elämyksiä, voimaannuttavaa yhteisöllisyyttä: kulttuurimatkoja, retkiä jne. Halutessasi pääset myös esiintymään ja voit lähteä mukaan kansallisiin ja kansainvälisiin suuriin voimistelutapahtumiin; Suomi Gymnaestrada, World Gymnaestrada ja Golden Age Gymnastic Festifal.

Aikuisliikunnan Tähtiseurassa on mukavaa ja turvallista liikkua!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s