Syyskauden päättymiseen muutoksia koronatilanteen vuoksi

on

Syyskausi päättyy suurimmaksi osaksi 3.12. Tämä on valitettavaa, mutta koronan leviämisuhkan vuoksi välttämätöntä.

Savitaipaleen kunta sulkee liikuntatalon ison salin käytön yli 20-vuotiaiden ryhmäliikunnalta 3.12 alkaen toistaiseksi. Tämä koskee myös meidän tässä salissa toimivia aikuisten ryhmiä: Venytys/Kehonhuoltotuntia, tehotreeniä ja kahvakuulaharjoittelua. Lasten harrastustoiminta saa jatkua. Voimistelukoulu kokoontuu 7.12 klo 17-18 ja mahdollisesti vielä 14.12, jos vanhempien kanssa näin sovitaan. Lasten liikuntamaa 6.12 on peruttu. Tämän ryhmän jäsenillä on mahdollisuus tulla sovittelmaan seurapipoja torille 5.12 klo 11.00.

Aikuisten tunneista pidetään seuraavat: Circuit Training Liikuntatalon kuntosali ti 8.12 klo 18-19 ja Lavis 8.12 Savikunnon sali ti 18.15-18.15. Circuit-tunnille mahtuu muutama uusi osallistuja. Jos haluat tulla mukaan, ilmoittaudu 7.12 Johannalle puh. 0505466075.

Iloa joulunalusaikaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s