Savitaipaleen Liikuntaseura ry Koronavirustiedote 13.3. 2020

on

Seuran johtokunta on 13.3 2020 yksimielisesti päättänyt, että kaikki seuran viikko-ohjelman mukaiset tunnit keskeytetään toistaiseksi. Seuraamme Savitaipaleen Liikuntaseurassa koronaviruksen aiheuttaman COVID-19-tartuntatautiepidemian tilannetta. Haluamme toimia vastuullisesti ja seuran jäsenten terveyttä ja hyvinvointia vaarantamatta. Tilanne kehittyy ja muuttuu nyt vauhdilla.

Suomen hallitus linjasi torstaina 12.3 koronaviruksen hillitsemiseksi  tehtävät toimenpiteet. Hallitus suosittaa, että tartuntojen vähentämiseksi tulee myös rajoittaa ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastustoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla. Erityisen tärkeää tämä on riskiryhmiin kuuluvien suojelemiseksi. Kansalaisten tulee noudattaa erityistä varovaisuutta riskiryhmien kanssa asioidessa. Voimisteluliitto on linjannut, että seurat noudattavat viranomaissuosituksia.

Seuran johtokunta on siis 13.3.2020 yksimielisesti päättänyt, että seuran kaikki viikko-ohjelman mukaiset tunnit keskeytetään toistaiseksi. Keskeytys alkaa välittömästi. Mahdollisesta jatkosta tiedotamme täällä kotisivuillamme (www.salise.fi) ja seuran fb-sivulla. Seuraa siis kotisivujamme ja/tai facebookia ajankohtaisen tiedon saamiseksi.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s